Universell Vit Tids Healing

Vad är Universell Vit Tids Healing?


Den här healingformen är unik på grund av att man med denna form av healing går in i Vit Tid. Vit Tid är detsamma som att arbeta i dåtid, nutid och framtid på samma gång. Tiden slås samman till en enhet. På grund av detta har vi möjlighet att gå bakåt i tiden och ge energi för svagheter som uppkommit eller gå in i framtiden och förhindra kommande energiläckage.                                   

Healing är att möta andra på ett mer energigivande sätt. Att ge mer livsglädje, styrka och kärlek.


Universell Vit Tids Healing belastar aldrig ens egen livsenergi som utövare. Däremot känner sig healern mer i harmoni med sig själv under och efter utövandet. Ingen healer kan bli smittad av klientens energi belastningar - varken fysiska eller psykiska. Det beror på att healing kraften endast flyter åt ett håll, vilket ger skydd mot oönskat läckage bakåt.

Det går att heala i stort sett allt och alla. Healern utvecklas hela tiden även om hen bara ger sig själv healing. 


Universell Vit Tids Healing står för total kärlek. Livet berikas med mer kärlek. Kärleken behöver fler ljusarbetare för att bli större. Gemenskap växer i det vi gör för varandra. Universell Vit Tids Healing ger ett genomgripande stöd när vi arbetar tillsammans och ger ökad energi och kärlek till varandra.

Vill Du få healing med mer energi, harmoni och flöde i vardagslivet? 

Vi använder Universell Vit Tids Healing i samband med våra behandlingar.
Du kan också boka separat healingbehandling hos oss.