Erfarenheter

  kunder berättar

Att göra en tarmsköljning är för mig en stor sak. För både kropp och själ. Jag förbereder mig i veckor.

Även om jag idag varken äter animalier eller mejeriprodukter, gluten eller raffinerat socker, så är tarmsköljningen ett sätt att rena min kropp - och själ. Att ta mig till nästa nivå.

För mig är tarmsköljning en andlig upplevelse. De gånger jag gjort det tidigare (2 ggr) har jag haft en överjordisk känsla i hela kroppen. Varje cell har påverkats. Det är både renande healing och påfyllning av en kraft starkare än mig själv.  

Tack Christina Weldero för dina gåvor.

Så tacksam för tarmsköljningen jag gjorde hos Maria! Med kunnighet, värme och professionalism kände jag mig både trygg och omhändertagen. Maria fick mig att slappna av på djupet och behandlingen var djupt läkande. Med den stora kunskap om helande Maria besitter så fick jag även med mig övningar för djupandning och råd om hur jag håller lymfan igång. Rekommenderas varmt!!! Tack Maria!!!

Efter 10 års kämpande med att få ordning på obalanser i kroppen har jag äntligen fått hjälp. Med hjälp av ett flertal tarmsköljningar och örter är jag på god väg att få min hälsa tillbaka. 

Tack Maria och Christina, från djupet av mitt hjärta, för all hjälp! Jag är er evigt tacksam! 

Är väldigt nöjd! Vilken skillnad efteråt, känner mig mycket piggare och mår så mycket bättre! Har så mycket mer energi också, vilket är ovanligt för mig, vaknar tidigare och orkar mer på dagen. Samt vill bara äta hälsosam mat, nu när mina tarmar är rena! Kände mig direkt trygg när jag träffade Christina första gången. Hennes ögon utstrålade lugn och kände mig trygg under behandlingen. Rummet kändes mysigt och tryggt. Rekommenderar varmt att göra behandling hos Maria och Christina. Ni skulle bli väl omhändertagna som jag var. Nästa år vill jag gärna besöka dem igen.

Jag har fått en rad andra förbättringar som mindre fet hy, mer och glansigare hår. De ofta återkommande förkylningssymptomen har försvunnit och jag har bara varit förkyld en gång under de senaste åren. Nu fungerar matsmältningen mycket bra, de dåliga gaserna är borta och magen känns nu som min vän - något den inte varit
förut. Jag till och med tycker om den.

Det var en stor upplevelse att både träffa Christina och själva behandlingen. All hennes kunskap var ny för mig, men det var som om pusselbitar föll på plats. Min trassliga mage som undersökts på alla ledder, och man har inte 'hittat' någonting. Och så förklarar Christina och jag känner ett stort: Äntligen! Nu börjar den nya kloka vägen till hälsa. Inte bara för min mage. Detta rör hela mig. Och trots att det bara gått ett dygn, så kan jag redan känna en skillnad till det bättre. 

Herregud vad jag är omskakad. På ett positivt sätt. Det känns som om Christina på sitt varma vänliga kunniga sätt öppnade en dörr med för mig ny kunskap. Och jag är alldeles tagen av att detta är så livsviktig kunskap, som funnits och finns. Vilka obalanser, som kan ge besvärliga problem eller allvarliga sjukdomar, och som jag aldrig hört om någonstans. Som jag har frågat!

Jag hade länge magbesvär och ständigt lite ont i magen. Den kändes svullen som en ballong och många frågade mig om jag var gravid. Min mage var ofta orolig och jag ställde ofta in möten för att magen lät för mycket.
Tarmsköljningen gav mig energi och lust att bryta mina dåliga matvanor. Jag äter inte längre socker och har slutat använda mjöl och mjölkprodukter. Min vikt har äntligen normaliserats och min mage protesterar inte längre högljutt. Jag känner äntligen att mitt gamla glada jag har återvänt. 

Jag hade hela mitt liv haft problem med magen. Då trodde jag att det var så det ska vara. Jag var så van vid att efter man har ätit eller druckit något, så ska det göra ont i magen. Jag trodde aldrig att jag skulle må bra som jag gör nu. Inte bara magen, utan mina tankar blev klarare och min hud slätare.
Det var inte bara behandlingen utan även din lugna och omsorgsfulla personlighet som gör en stor skillnad för människors hälsa.
Tack Christina, för att du gav mig en normal och frisk magkänsla efter långvarigt lidande.

Att träffa dig Christina och få ta del av din kunskap och insikter bortom all logik fick mig att känna att jag verkligen är på rätt väg. Flera saker föll på plats. Känner Tacksamhet!